Monedhë

Kategoritë

2 muaj më parë

Samsung prezanton Galaxy Fit3, gjurmuesin e ri dhe të përmirësuar të fitnesit

Galaxy Fit3, aksesori i ri i fitnesit sjell një dizajn krejtësisht të ri dhe i ndihmon përdoruesit të punojnë më zgjuar, të kuptojnë më mirë shëndetin e tyre dhe të shijojnë përvoja të përmirësuara të lidhura

Samsung prezanton Galaxy Fit3, gjurmuesin e ri dhe të përmirësuar të fitnesit

Samsung Electronics prezantoi  Galaxy Fit3[1], aksesorin e tij më të ri të fitnesit që sjell teknologjinë e avancuar të monitorimit të shëndetit të Samsung, duke frymëzuar të gjithë të ndihen më mirë dhe të adoptojnë një mënyrë jetese më të shëndetshme. Galaxy Fit3 është pajisja më e fundit e Samsung dhe krenohet me një trup alumini me një ekran më të gjerë, duke i lejuar përdoruesit të mbajnë gjurmët e të dhënave të shëndetit dhe mirëqenies së tyre, nga stërvitjet e përditshme deri te gjumi i qetë , direkt nga kyçet e dorës, gjatë gjithë orës.

“Në këtë epokë të re të mirëqenies, njerëzit dëshirojnë një kuptim më gjithëpërfshirës të shëndetit të tyre, prandaj Samsung është angazhuar t’u ofrojë atyre mjete të avancuara të monitorimit të shëndetit për të ndihmuar në udhëtimin e tyre të mirëqenies,” tha  Pavle Zobundžija, Drejtor i IT dhe Komunikimeve Mobile për rajonin e Adriatikut në Samsung Electronics Adriatic. “Si gjurmuesi ynë më i ri i fitnesit, Galaxy Fit3 nënvizon përkushtimin tonë për të ofruar burime lehtësisht të arritshme që inkurajojnë mirëqenien e përditshme dhe frymëzojnë të gjithë të punojnë për veten e tyre më të mirë.”

Një gjurmues i qëndrueshëm dhe kompakt me një ekran më të madh dhe më elegant

Galaxy Fit3 është projektuar me një trup alumini dhe një ekran 1.6 inç, 45% më i gjerë se modeli i mëparshëm[2],  duke e bërë më të lehtë për përdoruesit të kontrollojnë njohuritë e detajuara me një shikim. Është gjithashtu i lehtë dhe i hijshëm me një përshtatje të rehatshme, duke e bërë atë ideal për përdorim të përditshëm gjatë gjithë orës. Përdoruesit mund ta inkorporojnë Galaxy Fit3 në stilin e tyre të jetesës me lehtësi falë jetëgjatësisë së tij të gjatë të baterisë që mund të zgjasë deri në 13 ditë[3]. Ata mund të personalizojnë gjurmuesin e tyre dhe ta bëjnë atë më elegant duke zgjedhur faqen e tyre të preferuar të orës nga mbi 100 opsione[4] ose duke vendosur fotot e tyre si sfond. Përdoruesit gjithashtu mund të përziejnë pa mundim grupet për të plotësuar modën dhe rutinat e tyre të përditshme[5] me një buton me një klikim.

Mbajtja e parametrave shëndetësore[6] ditën dhe natën

Samsung gjithmonë i ka dhënë përparësi mirëqenies së gjumit, duke fuqizuar përdoruesit të kuptojnë modelet e tyre dhe të ndërtojnë zakone më të shëndetshme me mjetet e përparuara të monitorimit të gjumit[7]. Ky angazhim reflektohet në Galaxy Fit3. Përdoruesit mund të mbajnë me lehtësi Galaxy Fit3 gjatë gjithë natës, ndërsa ai gjurmon modelet e tyre të gjumit, madje duke zbuluar gërhitjen[8] dhe duke monitoruar nivelet e oksigjenit në gjak[9] për të ofruar matje më të detajuara. Bazuar në modelet individuale të gjumit, Galaxy Fit3 u ofron përdoruesve një Sleep Coaching[10] të personalizuar me njohuri kuptimplote që i ndihmojnë ata të kuptojnë më intuitivisht gjumin e tyre, duke i shtyrë ata të bëjnë ndryshime pozitive.

Gjatë ditës, Galaxy Fit3 i lejon përdoruesit të mbajnë vëzhgojnë aktivitetet e tyre të përditshme. Përdoruesit mund të gjurmojnë mbi 100 lloje stërvitjesh në çdo kohë, kudo dhe të rishikojnë lehtësisht të dhënat e tyre të ushtrimeve, duke i inkurajuar ata të qëndrojnë të motivuar për të arritur qëllimet e tyre[11]. Galaxy Fit3 përmban një vlerësim 5ATM dhe rezistencë ndaj ujit dhe pluhurit[12] të vlerësuar me IP68, që do të thotë se përdoruesit mund të shijojnë aktivitete në natyrë në një sërë mjedisesh gjithashtu. Galaxy Fit3 u jep përdoruesve një kuptim edhe më të përgjithshëm të shëndetit të tyre, duke ofruar metrika shëndetësore që përfshijnë rrahjet e zemrës[13], nivelet e stresit.

Qëndrimi i sigurt[14] dhe i ndërlidhur në ekosistemin Galaxy

Për t’u ofruar përdoruesve një rrjet sigurie, veçoritë e sigurisë duke përfshirë Zbulimin e Rënies dhe Emergjenca SOS janë shtuar rishtazi në Galaxy Fit3. Kur zbulohet një rënie jonormale, Galaxy Fit3 u jep përdoruesve mundësinë që të telefonojnë menjëherë shërbimet e urgjencës për të marrë mbështetjen mjekësore në kohën e duhur. Kur përdoruesit janë në urgjencë, ata mund të dërgojnë një SOS menjëherë duke shtypur pesë herë butonin anësor.

Përdoruesit e Galaxy Fit3 mund të përdorin gjithashtu një sërë aftësish brenda ekosistemit të ndërlidhur Samsung Galaxy, për një përvojë të përmirësuar. Përdoruesit mund të përdorin Galaxy Fit3 si një kontrollues pikërisht në kyçin e dorës, jo vetëm si një mjet për kamerën e smartfonit të tyre kur shkrepin foto dhe vendosin kohëmatës[15], por edhe për të luajtur dhe kontrolluar mediat në pajisjen e tyre të ndërlidhura. Për një përvojë të qetë, kur përdoruesit nuk duan të shqetësohen ose të përgatiten për të fjetur, ata mund të sinkronizojnë automatikisht modalitetet[16] midis Galaxy Fit3 dhe telefonit inteligjent të ndërlidhur. Nëse një telefon inteligjent është vendosur gabimisht, përdoruesit mund ta lokalizojnë lehtësisht me veçorinë Find My Phone në Galaxy Fit3, ose anasjelltas[17].

Disponueshmëria[18]

Galaxy Fit3 do të jetë i disponueshëm nga 23 shkurt në tregje të zgjedhura në tre opsione ngjyrash duke përfshirë ngjyrën gri, e argjendtë dhe rozë e artë.

**Samsung Electronics Austria GmbH nuk kontrollon ose ndikon në çmimet e shitjes së partnerëve të tij të shitjes. Partnerët e shitjeve të Samsung marrin vendimet e tyre, individuale dhe të pavarura për çmimet.

Rreth Samsung Electronics

Samsung frymëzon botën dhe modelon të ardhmen me idetë dhe teknologjitë e tij transformuese. Kompania po ridimensionon botën e televizorëve, smartfonëve, aksesorëve, tabletave, aparateve digjitale, sistemeve të rrjetëzimit dhe memorieve, sistemeve LSI, zgjidhjeve teknologjike dhe LED. Për të rejat më të fundit, ju lutemi vizitoni faqen e risive më të fundit të Samsung në adresën https://www.samsung.com/al/.

[1]Disponueshmëria mund të ndryshojë në varësi të tregut, modelit dhe smartfonit të çiftuar. Të gjitha funksionet, veçoritë, specifikimet dhe informacionet e tjera të produktit të dhëna në këtë dokument, duke përfshirë, por pa u kufizuar në, përfitimet, dizajnin, çmimet, komponentët, performancën, disponueshmërinë dhe aftësitë e produktit janë subjekt i ndryshimit pa paralajmërim. Galaxy Fit3 duhet të ndërlidhet me një smartphone me Android 10.0 ose modelet pasardhëse dhe me memorie minimale 1.5 GB. Për të filluar përdorimin e Galaxy Fit3, një llogari Samsung duhet të regjistrohet në një smartphone të ndërlidhur.

[2]Krahasuar me Galaxy Fit2. Madhësia e ekranit matet diagonalisht si një drejtkëndësh i plotë pa llogaritur qoshet e rrumbullakosura.

[3]Jetëgjatësia e baterisë bazohet në rezultatet nga testet e brendshme laboratorike të kryera nga Samsung për skenarë tipikë përdorimi, me Galaxy Fit3 të lidhur me smartphone Galaxy përmes Bluetooth, duke përfshirë 52 njoftime, 4 minuta kontrolle teksti, 9 minuta kontrolle kohore dhe 30 minuta stërvitje gjatë. kursi prej 24 orësh. Është një vlerë e simuluar e konsumit total të baterisë e matur duke analizuar modelet normale të përdorimit dhe rrymën e kërkuar për çdo funksion me kohëzgjatjen e kohës së secilit funksion. Testuar me rezultate nga një version para-lëshim i pajisjes. Jetëgjatësia aktuale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të statusit të lidhjes Bluetooth, konfigurimit, cilësimeve, fuqisë së sinjalit, pranisë së zhurmës, përdorimit dhe gjendjes së pajisjes dhe shumë faktorëve të tjerë.

[4] Disponueshmëria e faqeve të orës mund të ndryshojë sipas tregut ose modelit të pajisjes.

[5]Disponueshmëria e rripave të orëve mund të ndryshojë në varësi të tregut. Rripat e orëve shiten veçmas, përveç rripit në paketim..

[6]I destinuar vetëm për qëllime të përgjithshme të shëndetit dhe fitnesit. Nuk është menduar për përdorim në zbulimin, diagnostikimin, trajtimin, monitorimin ose menaxhimin e ndonjë gjendjeje ose sëmundjeje mjekësore. Çdo informacion në lidhje me shëndetin që arrihet përmes pajisjes dhe/ose aplikacionit nuk duhet të trajtohet si këshillë mjekësore. Përdoruesit duhet të kërkojnë ndonjë këshillë mjekësore nga një mjek. Disa veçori mund të ndryshojnë sipas tregut, operatorit celular ose pajisjes së ndërlidhur.

[7]Veçoritë e Galaxy AI do të ofrohen falas të paktën deri në fund të vitit 2025 në pajisjet e mbështetura Samsung Galaxy.

[8]Zbulimi i gërhitjes kërkon përdorimin e mikrofonit në një smartphone Galaxy të lidhur me Bluetooth. Për të përdorur funksionin, telefoni inteligjent i lidhur duhet të jetë në afërsi të përdoruesit.

[9]Disponueshmëria e veçorisë së nivelit të oksigjenit në gjak mund të ndryshojë sipas tregut.

[10] Kërkon të dhëna gjumi për të paktën 7 ditë, duke përfshirë 2 ditë pushim.

[11]Disponueshmëria e veçorive mund të ndryshojë sipas tregut, operatorit dhe pajisjes së lidhur.

[12]Galaxy Fit3 është rezistent ndaj ujit deri në 50 metra në thellësi për 10 minuta nën vlerësimin 5ATM. Nuk është i përshtatshëm për zhytje ose aktivitete uji me presion të lartë. Nëse pajisja ose duart tuaja janë të lagura, ato duhet të thahen tërësisht përpara përdorimit. Galaxy Fit3 siguron mbrojtje nga hyrja (IP68) kundër pluhurit dhe ujit të freskët në një maksimum prej 1,5 metrash për deri në 30 minuta. Nuk këshillohet për përdorim në plazh apo pishinë. Rezistenca ndaj ujit dhe pluhurit të pajisjes nuk është e përhershme dhe mund të zvogëlohet me kalimin e kohës për shkak të konsumit normal. Vlerësimi i rezistencës ndaj pluhurit është testuar në kushte laboratorike nga një palë e tretë: 2 kg pluhur talk (maks. diametri prej 0,05 mm) për metër kub u hodh në një dhomë prove që strehon pajisjen (presioni i ajrit brenda pajisjes i mbajtur nën ajrin përreth) për 2 orë . Vlerësuar me IP6X. Rezistenca ndaj pluhurit mund të ndryshojë nga kushtet aktuale të përdorimit.

[13] Karakteristikat e rrahjeve të zemrës janë të destinuara vetëm për qëllime të përgjithshme të shëndetit dhe fitnesit. Nuk është menduar për përdorim në zbulimin, diagnostikimin, trajtimin, monitorimin ose menaxhimin e ndonjë gjendjeje ose sëmundjeje mjekësore. Çdo informacion në lidhje me shëndetin që arrihet përmes pajisjes dhe aplikacionit nuk duhet të trajtohet si këshillë mjekësore. Përdoruesit duhet të kërkojnë ndonjë këshillë mjekësore nga një mjek.

[14]Disponueshmëria e funksionit mund të ndryshojë sipas tregut. Veçoritë e Zbulimit të Rënies dhe Thirrjes së Urgjencës duhet të aktivizohen në aplikacionin Galaxy Wearable në telefonin inteligjent Galaxy të përdoruesve për të përdorur funksionin në Galaxy Fit3. Për të njoftuar një kontakt urgjence, kërkohet një lidhje rrjeti. Saktësia GPS mund të ndikohet nga pengesat ndaj sinjalit satelitor, si p.sh. ndërtesat. Disponueshmëria e veçorive mund të ndryshojë sipas tregut, versionit të softuerit dhe mjedisit përreth.

[15]Telekomanda e kamerës disponohet vetëm në Galaxy Fit3 kur lidhet me telefonat inteligjentë Galaxy me One UI 6.0 ose më lart dhe kërkon modalitetin e fotografisë në aplikacionin e para-instaluar Galaxy Camera në telefonat inteligjentë Galaxy.

[16]E kufizuar në modalitetin e gjumit dhe modalitetin “Mos shqetëso” dhe disponueshmëria mund të ndryshojnë nga telefoni inteligjent të lidhur.

[17]Pajisjet duhet të jenë brenda intervalit të lidhjes Bluetooth për të përdorur Find My Phone. Distanca mund të ndryshojë në varësi të mjedisit dhe pajisjes. Disponueshmëria e funksionit mund të ndryshojë sipas tregut ose telefonit inteligjent të lihdur.

[18] Disponueshmëria mund të ndryshojë sipas tregut ose operatorit. Ngjyrat dhe shiritat e disponueshëm mund të ndryshojnë në varësi të tregut ose operatorit.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

OFERTA ONLINE

Samsung Galaxy Watch 5 40 mm

15,990 L
 
OFERTA ONLINE

Samsung Galaxy Watch 5 Pro

23,990 L
 
OFERTA ONLINE

Samsung Galaxy Watch6 40MM

16,990 L
 
- 27%
OFERTA ONLINE
Ofertë!

Samsung Galaxy Watch6 44MM

17,990 L
Kurseni: 6,500 L
SAPO ERDHI

Samsung Galaxy Watch 5 44mm

17,990 L