Të Përdorura

EliteDesk 800 G2 Tower 8GB, 120GB SSD + 500GB HDD, Core i3

9,990 L
 
Të Përdorura

EliteDesk 800 G2 Tower 8GB, 500GB HDD, Core i3

6,990 L
 

HP 15.6 Active Backpack

4,990 L
 

HP 15.6″ Prelude Backpack

3,290 L
 

HP 230 Wireless Mouse and Keyboard Combo

3,990 L
 
BEST DEALS

HP 24″ Full HD Monitor M24FW

22,990 L
 
3 DITË OFERTA ONLINE

HP 250 G10 15.6”, 8GB, 512GB SSD, Core i5

64,990 L
 

HP 330 Wireless Mouse and Keyboard Combination

3,490 L
 

HP DHE-7000 Music Headset

990 L
 
SAPO ERDHI

HP Elite Dragonfly G4 13.5″ Touchscreen, 32GB, 1TB SSD, Core i7

179,990 L
 
Të Përdorura
- 15%
Ofertë!

HP Elitebook 845 G7 14”, 16GB, 250GB SSD, AMD

32,990 L
Kurseni: 6,000 L
Të Përdorura

HP Elitebook 845 G8 14”, 16GB, 250GB SSD, AMD

44,990 L
 
SAPO ERDHI

HP EliteBook 850 G4 15.6″, 8GB, 500GB SSD, Core i5

29,990 L
 
SAPO ERDHI
- 14%
Ofertë!

HP EliteBook 850 G5 15.6″, 8GB, 250GB SSD, Core i5

29,990 L
Kurseni: 5,000 L
:
:
:
BEST DEALS
- 10%
Ofertë!

HP Envy X360 15.6″ Touchscreen, 16GB, 512GB SSD, Core i7

94,990 L
Kurseni: 10,000 L
SAPO ERDHI

HP Headset for Call Center DHE-8009

1,990 L
 

HP Keyboard And Mouse 230

3,990 L
 

HP Laptop 15.6″ Bag

1,490 L
 
SAPO ERDHI

HP M27fq QHD Monitor 27”

26,990 L
 
:
:
:
MUAJI I DASHURISE
- 31%
Ofertë!

HP Multimedia Speakers DHE-6000

1,990 L
Kurseni: 900 L
:
:
:
BEST DEALS
- 25%
Ofertë!

HP Multimedia Speakers DHE-6005

2,990 L
Kurseni: 1,000 L
:
:
:
MUAJI I DASHURISE
- 33%
Ofertë!

HP Multimedia Speakers DHS-2101 12W

1,990 L
Kurseni: 1,000 L
SAPO ERDHI

HP Multimedia Speakers DHS-2111

1,990 L
 
SAPO ERDHI

HP Multimedia Speakers DHS-2111S

2,290 L
 

HP Network Cable C5E

490 L
 
SAPO ERDHI

HP P27 G5 FHD Monitor 27”

21,990 L
 
SAPO ERDHI

HP Pro Tower 290 G9 8GB, 256GB SSD, Core i3

41,990 L
 
:
:
:
BEST DEALS
- 9%
Ofertë!

HP Pro Tower 290 G9 8GB, 512GB SSD, Core i3

49,990 L
Kurseni: 5,000 L
Të Përdorura

HP Probook 650 G2 15″, 8GB , 250GB SSD, Intel Core i5

17,990 L
 
3 DITË OFERTA ONLINE

HP Spectre x360 16″ Touchscreen, 16GB, 512GB SSD, Core i7

169,990 L
 
:
:
:
BEST DEALS
- 13%
Ofertë!

HP Victus Gaming 15.6″, 16GB, 512GB SSD, AMD Ryzen 5

69,990 L
Kurseni: 10,000 L
SAPO ERDHI

HP Victus Gaming 16.1″, 16GB, 1TB SSD, Core i7

159,990 L
 
BEST DEALS

HP Z440 Workstation 32GB, 500GB SSD, Intel Xeon

49,990 L
 
BEST DEALS

HP Z440 Workstation 32GB, 512GB SSD, Intel Xeon

59,990 L
 
Të Përdorura
- 10%
Ofertë!

HP Z840 Workstation, 128GB, 512GB SSD, 2x Intel Xeon

89,990 L
Kurseni: 10,000 L
Të Përdorura

HP ZBook G3 15.6″, 32GB, 500GB SSD, Core i7

59,990 L
 
Të Përdorura

HP ZBook G3 15.6″, 32GB, 500GB SSD, Core i7

54,990 L
 
Të Përdorura

HP ZBook G3 15″, 16GB, 500GB SSD, Core i7

56,990 L
 
Të Përdorura

HP Zbook G5 17.3″, 16GB, 1TB SSD, Core i7

64,990 L
 
Të Përdorura

HP Zbook G5 17.3″, 16GB, 500GB SSD, Core i7

74,990 L
 
Të Përdorura

HP Zbook G5 17.3″, 32GB, 500GB SSD, Core i7

79,990 L
 
Të Përdorura

Laptop HP Elitebook 820 G4 8GB RAM, 250GB SSD, Core i5

29,990 L
 
:
:
:
BEST DEALS
- 10%
Ofertë!

Laptop HP Envy X360 14″ Touchscreen, 16GB, 1TB SSD, Core i7

94,990 L
Kurseni: 10,000 L
:
:
:
BEST DEALS
- 13%
Ofertë!

Laptop HP Envy X360, 14″ Touchscreen, 8GB, 512GB SSD, Core i5

69,990 L
Kurseni: 10,000 L
:
:
:
BEST DEALS
- 8%
Ofertë!

Laptop HP Omen 16.1″, 16GB, 512GB SSD, AMD Ryzen 7

114,990 L
Kurseni: 10,000 L
:
:
:
3 DITË OFERTA ONLINE
- 6%
Ofertë!

Laptop HP Omen 16.1″, 16GB, 512GB SSD, AMD Ryzen 9

169,990 L
Kurseni: 10,000 L
:
:
:
3 DITË OFERTA ONLINE
- 3%
Ofertë!

Laptop HP Omen 17.3″, 32GB, 1TB SSD, Core i9

319,990 L
Kurseni: 10,000 L
:
:
:
3 DITË OFERTA ONLINE
- 11%
Ofertë!

Laptop HP Victus Gaming 15.6″, 16GB, 512GB SSD, Core i5

79,990 L
Kurseni: 10,000 L
Të Përdorura

Printer HP LaserJet Enterprise M602n

24,990 L
 

Wireless Mouse HP Z3700

1,990 L2,990 L
 
Të Përdorura

HP Elitedesk 800 G1 SFF 8GB, 500GB HDD, Core i5

11,490 L
 
SAPO ERDHI

HP High Speed Display Port Cable 2M

1,990 L
 
SAPO ERDHI

HP Victus Gaming 15.6″, 8GB, 512GB SSD, AMD Ryzen 5

79,990 L
 
SAPO ERDHI

HP Wireless Mouse S4000

1,490 L2,490 L
 
BEST DEALS
- 11%
Ofertë!

HP Z840 Workstation, 128GB, 512GB SSD, 2x Intel Xeon

79,990 L
Kurseni: 10,000 L